DARBO LAIKAS

I - IV: 8.00 val. iki 17.00 val.
V: 8.00 iki 15.45 val.
(pietų pertrauka: 12.00–12.45)
VI-VII - Poilsio dienos

AVARIJOS ATVEJU

Tel. +370 450 32 052 (darbo valandomis)
Visą parą mob. +370 680 24 420


Vandens naudojimas laistymui

Įsibėgėjus vasaros darbams kviečiame gyventojus apgalvotai ir tvariai naudotis vandens ištekliais. Galime pasidžiaugti, kad turime galimybę naudotis gėlo vandens ištekliais, tačiau reikia nepamiršti jį naudoti atsakingai.

Dalinamės trumpa informacija apie vandens iš vandentiekio naudojimą laistymui. Visų pirma, norint naudoti vandentiekio vandenį želdinių laistymui reikėtų apgalvoti kaip jį apskaitysite. Jeigu esate sudarę geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo sutartį, tokiu atveju galima pateikti prašymą klientų aptarnavimo skyriuje dėl papildomo skaitiklio išdavimo. Taip vanduo skirtas laistymui bus apskaitomas atskirai nuo pagrindinio skaitiklio naudojamo suvartojamam vandeniui ir išleidžiamoms nuotekoms buityje apskaityti.

Norint naujai prisijungti prie vandentiekio trasų esančių gatvėje ar prie sklypo ribos, reikia išsiimti prisijungimo sąlygas ir tik tada vykdyti kitus darbus.

Informuojame, kad visai klausimais galima skambinti bendruoju klientų aptarnavimo numeriu – 8 450 32 052. Taip pat primename, kad gyventojai pastebėję arba įtarę galimą nelegalų prisijungimo atvejį gali anonimiškai pranešti UAB ,,Biržų vandenys” internetinės svetainės skiltyje ,,Kontaktai”. Esame dėkingi žmonėms, kurie nelieka abejingi!

pexels-karolina-grabowska-4750272
Skip to content