DARBO LAIKAS

I - IV: 8.00 val. iki 17.00 val.
V: 8.00 iki 15.45 val.
(pietų pertrauka: 12.00–12.45)
VI-VII - Poilsio dienos

AVARIJOS ATVEJU

Tel. +370 450 32 052 (darbo valandomis)
Visą parą mob. +370 680 24 420


Informacija jungiantis prie savitarnos

Pirmą kartą jungiantis prie savitarnos rekomenduojame remtis paaiškinimais nuorodoje: https://savitarnavtibirzai.mokesta.lt/public/first-time. Atkreipiame dėmesį, kad registruojantis Jūsų nurodomas el. pašto adresas ir sukuriamas slaptažodis bus reikalingi norint prisijungti prie savitarnos. Sąskaitose nurodomi pirminiai prisijungimo vardai ir slaptažodžiai – vienkartiniai, reikalingi, tam, kad galėtumėte pridėti savo sutartį prie savitarnos. Jei pamiršote slaptažodį, spauskite ,,Pamiršote slaptažodį?”.

Jeigu vis tik nepavyksta pridėti sutarties prisijungus prie savitarnos, kviečiame brūkštelėti laišką apskaita@birzuvandenys.lt. Būtinai nurodykite el. pašto adresą kuriuo registravotės ir nurodykite reikalingos pridėti sutarties numerį. 

Dėl didelių skambučių ir laiškų kiekių, prašysime kantrybės. Kartais gali nepavykti prisiskambinti dėl užimtų linijų. Rašant laiškus nepamirškite nurodyti kontaktus, mokėtojo kodą ir išsamiai aprašyti situaciją, taip greičiau išspręsime iškilusias problemas. 

pexels-peter-olexa-4012966
Skip to content