DARBO LAIKAS

I - IV: 8.00 val. iki 17.00 val.
V: 8.00 iki 15.45 val.
(pietų pertrauka: 12.00–12.45)
VI-VII - Poilsio dienos

AVARIJOS ATVEJU

Tel. +370 450 32 052 (darbo valandomis)
Visą parą mob. +370 680 24 420


Įvyko moksleivių plakatų konkurso „Aš už švarų vandenį!” nugalėtojų apdovanojimai

2024 m. kovo 15 d. UAB ,,Biržų vandenys“ kartu su Lietuvos vandens tiekėjų asociacija, Lietuvos neformaliojo švietimo agentūra, Biržų rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriumi, paskelbė mokinių plakatų konkursą „Aš už švarų vandenį!”

Konkurso tikslas buvo paskatinti mokinius kūrybiškai pažvelgti į aplinkosaugines problemas, skatinti tvaresnį požiūrį į vandens naudojimą bei suteikti galimybę išreikšti savo požiūrį į vandens saugą ir taršos prevenciją, ugdyti vertybines nuostatas ir kūrybinius gebėjimus.

Konkursui mokiniai turėjo sukurti įvairia technika pieštą plakatą. Iš viso I-ajam konkurso etapui buvo pateikti 87 darbai.

Geriausius darbus rinko kompetentinga komisija: Biržų rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus – vyriausioji specialistė Vaiga Landauskienė, vyriausiasis specialistas Marijonas Nemanis, UAB „Biržų vandenys“ darbuotojai – klientų aptarnavimo skyriaus vadovo pavaduotoja Audronė Maciulevičiūtė, apskaitos kontrolierius Algimantas Šarkūnas bei Greta Kaulinytė, baigusi dailės ir dizaino studijas.

2024 m. gegužės 24 d. UAB ,,Biržų vandenys” įmonėje įvyko konkurso dalyvių apdovanojimų renginys. Apdovanojimų ceremonijoje dalyvavo Biržų rajono savivaldybės vicemeras Steponas Staškevičius, kuris padėkojo mokytojoms už konkurso dalyvių paruošimą. Daug gražių žodžių visiems konkurso dalyviams skyrė UAB ,,Biržų vandenys” direktorė Edita Barkauskienė.

Dar kartą sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems dalyvavusiems! 

Kviečiame apsilankyti mokinių plakatų konkurso ,,Aš už švarų vandenį!” parodoje UAB ,,Biržų vandenys” įmonėje.

Skip to content