DARBO LAIKAS

I - IV: 8.00 val. iki 17.00 val.
V: 8.00 iki 15.45 val.
(pietų pertrauka: 12.00–12.45)
VI-VII - Poilsio dienos

AVARIJOS ATVEJU

Tel. +370 450 32 052 (darbo valandomis)
Visą parą mob. +370 680 24 420


UAB ,,Biržų vandenys“ klientai gaus SMS žinutes

Informuojame, jog įmonėje įdiegta trumpųjų žinučių (SMS) siuntimo sistema, siekiant efektyvinti bendravimą, komunikaciją su gyventojais. Įmonės klientai bus informuojami apie atliekamus planinius darbus, avarijas ir kt. Atkreipiame dėmesį, jog klientų gaunamose SMS žinutėse siuntėjas bus matomas kaip „Birzu H2O“, kadangi tai automatiniai sistemos pranešimai, į žinutes atsakyti galimybės nėra.

Dėmesio! Žinutės pasieks tik tuos gyventojus, kurie yra atnaujinę  kontaktus ir pageidauja gauti informacija telefonu!

Ką daryti jei noriu gauti SMS pranešimus?

1 būdas – UAB ,,Biržų vandenys“ savitarna. Jeigu esate užsiregistravę įmonės SAVITARNOS sistemoje, pakanka prisijungti ir viršuje, kairėje paspaudus ant savo vardo pasirinkti ,,Paskyra“ ir atsidariusiame lange pažymėti, kad sutinkate gauti SMS žinutes. Ten pat galite pasitikrinti ar teisingai įvestas jūsų telefono numeris. Atlikę pakeitimus, nepamirškite išsaugoti pakeitimų!

2 būdas – kreiptis į UAB ,,Biržų vandenys“ klientų aptarnavimo skyrių. Pakanka susisiekti tel. +370 450 32 052 ir paprašyti, kad jūsų kontaktiniai duomenys būtų atnaujinti ir SMS žinutės būtų siunčiamos. Tai padaryti galima ir susisiekus el. paštu apskaita@birzuvandenys.lt.

Jeigu nepageidaujate gauti SMS pranešimų, taip pat galima jų atsisakyti aukščiau išvardytais būdais. Užtikriname, kad informacija klientus bei vartotojus ir toliau pasieks ir įprastais būdais – įmonės internetinėje svetainėje www.birzuvandenys.lt ir Facebook puslapyje.

Jeigu pastebite netikslumų siunčiamuose SMS pranešimuose, apie tai galite informuoti tel. +370 450 32 052 arba el. paštu paštu apskaita@birzuvandenys.lt.

Skip to content